Oldal frissítése

15" ELO 1590L IntelliTouch

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

15" ELO 1590L IntelliTouch

Az ELO "open frame" kijelzőgyártás egyik piacvezető szereplőjeként számos vállalat és intézmény számára gyárt termékeket. A kivételes képminőséggel rendelkező monitorok vonzzák a tekintetet, a magas pontosságú érintőkijelző pedig megkönnyíti a kezelést. A minőségi kijelzők lehetővé teszik számodra, hogy ízlésednek megfelelő, kreatív módon szolgáltass  céljaidnak megfelelő információt és grafikákat. A kijelzők könnyedén állják a közösségi használat okozta viszontagságokat: gyárilag szigetelve por és víz ellen állnak készen a hosszútávú használatra.

Legfontosabb jellemzők

  • Információs kioszk felállításához használható
  • Élénk képvilág a magas fényáteresztésnek köszönhetően
  • IntelliTouch SAW érintőkijelző-technológia
  • Gosszú élettartamú tervezés (50.000 óra várható élettartam)
  • Por-, víz- és szennyeződésálló szigetelés
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítás)

Minden helyzetben helytáll

Különféle érintés-technológiák és beállítások közül választhatod ki a neked megfelelőt. A Multitouch model a legújabb, 10 pontos kapacitív PCAP 2GS technológiával operál, amely a tabletek kezelésének élményfaktorával kecsegtet. Ezenfelül textil vagy latex anyagú kesztyűben is használható marad. A minőséget az IntelliTouch felszíni érzékelése vagy az AccuTouch rezisztív érzékelése garantálja, amelyek tökéletes pontossággal regisztrálják a műanyag eszközökkel való érintéseket is.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1024 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100a4e
Termékszám:  E196676
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05