Oldal frissítése

15" ELO 1517L iTouch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

15" ELO 1517L iTouch

Az ELO 1517L érintőképernyős monitor költségtakarékos megoldás a POS (Point of Sale) rendszerekhez. Az ELO márkanév garancia a minőségre és a megbízhatóságra, amely a hosszú távú használathoz elengedhetetlen. A munkaállomáson értékelni fogják a monitor kompakt méretét, mivel kevesebb helyet foglal el, mint a szokványos 15"-os monitorok. A stabil talp tökéletes stabilitást biztosít és a képernyő érintésekor megakadályozza a vibrálást. A vezérlőgombok a monitor oldalán találhatók, így az ügyfél nem látja azokat és nem zavarják a monitor használata közben. A monitor asztali kijelzőként funkcionál, de VESA konzollal akár a falra is szerelheted.

A kijelzőt gyárilag védik a por ellen, és az iTouch tiszta üveg felülete nagyban ellenáll a karcolódásoknak, ezen kívül tökéletes képet jelenít meg. A panellel való érintéses kommunikáció USB-n keresztül történik, a kijelzőn ezen kívül mini D-sub (VGA) csatlakozó is helyet kapott rajta. A készülékhez három sávos mágneses kártyaolvasó vásárolható (szabványos HID és/vagy billentyűzet emulációval), ennek elegáns integrált megoldásként történő telepítése igen egyszerű.

 

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1024 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100a2h
Termékszám:  E953836

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10