Oldal frissítése

15" ELO 1517L IntelliTouch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

15" ELO 1517L IntelliTouch

A(z) 15" ELO 1517L IntelliTouch LCD monitor TN típusú kijelzőt kapott. A TN általában alapfelépítésű monitoroknál használatos. Ez a legolcsóbb típus az összes közül, kis reakcióidő jellemzi, így játékfanatikusok számára is optimális. Gyengesége a korlátozott látószög és a nem túl pontos színvisszaadás. Ezért kifejezetten alkalmas mondjuk webes böngészésre, azonban képnézegetésre nem.

A(z) 15" ELO 1517L IntelliTouch főbb paraméterei

A(z) ELO LCD monitor képátlója 15", 1024 × 768 px felbontással. Egy monitor 22"-ig akkor ajánlott, ha csak olyan alapvető dolgokra használnád a monitort, mint például netes vásárlás, esetleg szállásfoglalás. A komfortos munkavégzést befolyásolja a monitor 4:3 oldalaránya is. A négyzet alakú monitorok között tartják számon, amelyek olvasáshoz jobbak. Ez az LCD monitor még érintő felületes is, így kiváló információs kijelző.

A zökkenőmentes átszínezéshez lényeges kérdés a látencia. A(z) 15" ELO 1517L IntelliTouch 23 ms válaszidőt tudhat magáénak.

  • A(z) 4:3 képarány tökéletes a szöveges fájlokkal történő munkavégzéshez
  • Ez a monitor kompatibilis a VESA konzolokkal

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1024 × 768

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100a2j
Termékszám:  E344758
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20