Oldal frissítése

15" ELO 1515L IntelliTouch

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

15" ELO 1515L IntelliTouch

Az ELO 1515L érintőképernyős monitor POS rendszerekhez tervezett költségtakarékos megoldás. Az ELO márka termékei kiváló minőségűek és megbízhatók, ez a hosszú távú használat alapkövetelménye, de a monitornak nem ez az egyetlen előnye. Az irodai helykihasználás érdekében a monitor kompakt méretű, kevesebb helyet foglal el, mint az átlagos 15"-os monitorok. A masszív talp tökéletesen stabilan tartja a monitort íróasztalodon, és a panel érintésekor felfogja a rezgéseket. A vezérlőgombok a monitor oldalán találhatók, a felhasználó látószőgébe nem esnek bele, így a monitor megőrzi kifogástalan megjelenését. Nem csupán asztali monitorként használható, a VESA szabványnak megfelelően a falra is szerelhető.

A kijelző porvédő tömítést kapott, és az iTouch technológia tiszta üveg felülete nagy mértékben karcálló, képe pedig egyszerűen tökéletes. Az érintőképernyős kommunikáció az USB porton keresztül történik, a panel egy analóg VGA bemenetet és egy RS232 portot is kapott. A monitorhoz vásárolhatsz egy triple track (szabványos HID és/vagy billentyűzet emulációs) mágneses kártyaolvasót, amely könnyen telepíthető és elegáns beépített megoldásként funkcionál.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1024 × 768

Szín

Szín Szürke
Kód:  EL100a2e
Termékszám:  E399324
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05