Oldal frissítése

15" ELO 1515L AccuTouch

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

15" ELO 1515L AccuTouch

Az Elo 1515L érintőképernyős monitort olyan költséghatékony megoldásnak tervezték, amely jól használható POS rendszerekkel. Az ELO név garantálja a minőséget és a megbízhatóságot, ami elengedhetetlen a hosszú távú használathoz, de nem ez a monitor egyetlen előnye. Munka közben különösen értékelni fogja  a kompakt méretet és a helytakarékosságot, hiszen kisebb helyen is elfér, mint egy hagyományos 15 "-es monitor. A monitor szilárd alapja biztosítja a tökéletes illeszkedést a munkafelületen és megakadályozza az érintéskor keletkezett vibrációt.  A gombokat az oldalán találjuk, a vásárlók számára teljesen láthatatlanok, így nem zavarnak a kommunikációban. Asztali monitorként is működik, de a VESA funkcióinak köszönhetőan a falra is felszerelheti. 


A kijelző gyárilag porálló  és five-wire resistive AccuTouch technológiát használ, amivel az érintés bármilyen tárggyal jól irányítható. A monitor USB-porton keresztül működtethető, és ezen kívül rendelkezik egy VGA bemenettel és egy RS232 porttal is. A készülékez vásárolható 3-sávos mágneskártya olvasó is (normál HID és / vagy a billentyűzet vezérlés), amely egy könnyen telepíthető elegáns, sokoldalú üzleti megoldás.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1024 × 768

Szín

Szín Szürke
Kód:  EL100a2d
Termékszám:  E344320
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15