Oldal frissítése

Tempered Glass Protector edzett üveg Sony Xperia M4 Aqua készülékhez, 0,3 mm-es

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector edzett üveg Sony Xperia M4 Aqua készülékhez, 0,3 mm-es

Ön is védőfólia nélkül használja a mobilkészülékét? De hogy lehet teljesen biztos abban, hogy nem karcolja meg a képernyőt a védőfólia nélküli használat során? Ez a probléma megoldódik a Tempered Glass Protector edzett üveg védőfóliával!

Átlátszó és rugalmas védelem a 0,3 mm vastagságú fólia által, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatok megjelenését a képernyő felületén.

A főbb előnyei

  • 9H nagyságú keménység
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem hagy buborékokat maga után
  • Pontosan követi a mobiltelefon alakját

Nagy keménység és tartósság

Az egyedülálló technológia nem hagy buborékokat a kijelzőn, és jelenléte nem is igazán észrevehető. A Tempered Glass Protector edzett üvegfólia 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint a hagyományos kijelzővédő fóliák. Megvédi a kijelzőt még az olyan éles tárgyaktól is, mint például a kés vagy kulcsok.

Egyszerű felhelyezés

A fólia teljes felülete kemény edzett üvegből készült. A hátsó oldala rendkívül tapadós szilikon az egyszerű felhelyezés érdekében. Felhelyezése után a fólia és a képernyő között még egy hajszálnyi rés sem marad. Minden a felhelyezéséhez szükséges tartozék megtalálható a csomagban.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Sony
Telefon modell Xperia M4 Aqua

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  TG010i
Termékszám:  TGP-SM4-03-RB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20