Gőzsütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütőprogramok
Gőzölős sütés
(25)
Grill
(24)
Hőlégbefúvás
(20)
Alsó sütés
(20)
Gyors előmelegítés funkció
(14)
Teljesítmény
2750 W
3650 W
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(15)
Függő rácsok
(6)
Préselt
(3)
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(15)
Ezüst
(6)
Felszereltség
Időzítő
(21)
Belső világítás
(20)
Kijelző
(19)
Csillapított ajtózárás
(16)
Gyerekzár
(14)
Energiaosztály
A++
(3)
A+
(17)
A
(5)
Űrtartalom
34 l
77 l
-
Szűrés

A gőzsütők az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak. A gőzben való főzés és gőzsütés számos egészségügyi előnnyel jár, és az így elkészített ételek gyakran sokkal ízletesebbek. Mit tud egy gőzsütő, és hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb készüléket? Olvass tovább.

Tovább

A gőzsütő ideális eszköz a modern konyha számára

A gőzsütő az egészségesebb ételkészítés lehetőségével és multifunkcionalitásával örvendeztet meg. Nemcsak sütéshez, hanem főzéshez, grillezéshez, pároláshoz és kiolvasztáshoz is használhatod. A forrólevegő funkcióval pedig ropogós héjú ételeket készíthetsz. Milyen egyéb előnyökkel jár még a gőzsütő?

  • Egészséges ételek készítése, a legtöbb vitamin és ásványi anyag megőrzésével.
  • Az elkészített ételek diétásak, mivel nem szükséges hozzáadni egy gramm extra zsírt sem.
  • A sütemények jobban megemelkednek, és a sült hús aranybarna kérget kap a felszínen, de belül szaftos marad.
  • A kombinált gőzsütő képes főzni, sütni, grillezni.
  • A multifunkcionális gőzsütő teljes mértékben helyettesíti a mikrohullámú sütőt, a légkeveréses sütőt és a párolóedényt.
  • Magasabb beszerzési költség.

Hogyan működnek a gőzsütők, és miben különböznek a párolófunkcióval ellátott sütőktől?

Az önálló gőzsütő rendelkezik egy víztartállyal, amelyet a magas hőmérséklet gőzzé alakít át, majd ezt egyenletesen szétoszlatja a sütő teljes terében. A beépíthető sütők pároló funkcióval viszont úgy működnek, hogy a vizet közvetlenül az aljára öntik, így a gőz eloszlása nem egyenletes, és nem történik teljes értékű gőzsütés. Így a gőzfunkciós sütő inkább kompromisszumot jelent a gőz- és a hagyományos sütő között.

A gőzsütők és a légkeveréses sütők egy és ugyanazon készülékek

Nem tudod, hogy légkeveréses sütő vagy gőzsütő mellett dönts, és hogy miben különbözik ez a két készülék? A klasszikus légkeveréses sütő főként professzionális konyhákban használatos, ami kiváló méreteiben is megmutatkozik. A légkeveréses sütők esetében háztartási gőzsütőről beszélünk, tehát nincs különbség ezek között a készülékek között.

A gőzsütők kiválasztása hogyan történhet?

A gőzsütő kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venned. Mivel a gőzsütő beépített, a legfontosabbak az építéshez szükséges méretek, amelyeket alaposan meg kell vizsgálni. Mire érdemes még figyelni?

Milyen térfogatú legyen egy gőzsütő?

A gőzsütők kiválasztásakor a térfogat nagyon fontos paraméter. Ahhoz, hogy a gőzsütő elég nagy legyen, figyelembe kell venned mind a háztartásod tagjainak számát, mind a használat gyakoriságát.

  • Egy 35-43 literes gőzsütő elegendő a háztartásban élő 1-2 személy számára.
  • A 3-4 fős háztartás számára egy 40-70 literes kapacitású gőzsütő az ideális.
  • A több mint 4 fős háztartások számára a 70 liternél nagyobb kapacitású gőzsütők alkalmasak.

A légkeveréses sütők számos programot kínálnak

Mielőtt a gőzsütő mellett döntesz, azt is érdemes átgondolnod, hogy milyen ételeket készítesz leggyakrabban, és ennek megfelelően nézd meg a készülék programkínálatát. A légkeveréses sütők szinte ugyanazokat a programokat kínálják, mint a hagyományos sütők. A megszokottak mellett, mint például a felső vagy alsó sütés, kevésbé hagyományos programokat is találhatsz.

  • Az igazi forró levegő biztosítja, hogy tökéletesen átsült, ropogós héjú ételeket fogyaszthass, így a gőzsütő klasszikus sütővé válik, miközben továbbra is élvezheted a gőzfőzés előnyeit.
  • A ventilátor az egész sütőben forró levegőt fúj, így az ételek egyenletesen átsülnek. Egyszerre legfeljebb két tepsi sütésére alkalmas.
  • A kör alakú fűtőszál lehetővé teszi, hogy egyszerre két vagy több szinten több étel is megsüljön, így minden étel megfelelően átsül, és az egyes ízek nem keverednek.
  • A kiolvasztás lehetővé teszi a húsok és más ételek kiolvasztását a lehető legkíméletesebb módon.
  • A pizza fokozat pontosan az ízlésednek megfelelően süti meg kedvenc csemegédet.
  • A grillprogram lehetővé teszi, hogy otthonod kényelmében grillezett finomságokat készíts.
  • Az előre beállított programok az éppen készülő ételnek megfelelően állítják be a hőmérsékletet, a sütési időt és a páratartalmat. Számos recept közül választhatsz.
  • A mikrohullámú melegítés az ételek gyors és egyszerű felmelegítésére szolgál. Az ezzel a funkcióval rendelkező sütő teljes mértékben helyettesíti a mikrohullámú sütőt.
  • A statikus sütés a sütő összes fűtőszálát aktiválja, így az ételek teljesen egyenletesen sülnek meg. Ideális például kenyér, élesztős ételek és desszertek sütéséhez.

A beépített gőzsütő el kell férjen a konyhaszekrényben

Ahhoz, hogy az új gőzsütő a lehető legjobban illeszkedjen a konyhaszekrénybe, mindenképpen ellenőrizd alaposan a beépített sütő méreteit. A sütő méreteinek nem feltétlenül kell megegyezniük a konyhapultban lévő nyílással. A gőzsütők többféle méretben kaphatók. Így, ha kevesebb hely van a konyhádban, könnyen beszerezhetsz egy kisebb méretű légkeveréses sütőt is.

Melyik a legjobb gőzsütő és honnan tudom? Ha bizonytalan vagy a megfelelő gőzsütő kiválasztásában, a vásárlói vélemények és tapasztalatok garantáltan támpontot adnak.

A karbantartás is szerepet játszik. Milyen programokat kínálhat egy gőzsütő?

A sütőtisztítás nem népszerű tevékenység, ezért a gyártók igyekeznek azt a lehető legkönnyebbé tenni. A gőzsütő egyik nagy előnye, hogy könnyebben karbantartható. A gőzsütők általában öntisztító funkcióval vannak felszerelve, és a következő technológiák közül választhat.

  • A gőztisztítás a gőzsütő technológiának köszönhetően a legelterjedtebb. Mindössze annyit kell tenned, hogy vizet öntesz a sütőbe, elindítod a programot, majd egy ronggyal letöröld a laza szennyeződéseket.
  • A pirolitikus gőzsütő úgy működik, hogy a sütőt 500 °C-ra hevíti fel, hogy elégesse a szennyeződéseket, zsírokat és lerakódásokat. A visszamaradt hamu szintén letörölhető egy ronggyal.
  • A katalitikus tisztítás speciális felülettel rendelkező gőzkemencéket használ. Ez a sütés során magába szívja a zsírt, és azonnal eltávolítja azt, így a sütő tiszta marad.

A gőzsütő teleszkópos vagy függesztett rácsokkal is rendelkezhet

A különböző modellek a rácsok kialakításában is különböznek egymástól. Ha a gőzsütő teleszkópos kihúzható rácsokkal rendelkezik, a tálcák és serpenyők kezelése sokkal biztonságosabb - anélkül húzhatod ki őket, hogy meg kellene fognod őket. A függő rácsok ezzel szemben ezt nem teszik lehetővé.

i

A gőzsütés és a sütés az ételkészítés modern módja. A gőzsütők számos gyártótól kaphatók. A legismertebbek közé tartozik az AEG, a Bosch és az Electrolux.

Milyen egyéb funkciókat kínálhat még egy gőzsütő?

Magukon a főzőprogramokon kívül a gőzsütő kiválasztásakor figyelembe kell venned a gőzsütő által kínált egyéb funkciókat is. Ha csak alkalmanként sütsz, akkor az alapfunkciók is elegendőek lesznek. A mindennap sütögető háztartásokban vagy a kisgyermekes családokban azonban más funkciókra lesz szükség.

  • Az időzítő lehetővé teszi a sütési idő beállítását, így biztos lehetsz benne, hogy nem égeted meg az ételt.
  • A tompított ajtózár biztosítja, hogy a sütő ajtaja csendesen és mindenekelőtt finoman záródik.
  • A kisgyermekes háztartások értékelni fogják a hideg sütőajtót Bármilyen hőmérsékleten sütsz, az ajtó hűvös marad, így biztonságos.
  • A hűtés az égési sérülések kockázatának minimalizálását is szolgálja, ráadásul megakadályozza a hőveszteséget.
  • A termoszonda figyeli a beállított hőmérsékletet az étel belsejében, amit különösen értékelni fogsz hússütéskor. Egyszerűen szúrd bele a húsba, és állítsa be a kívánt hőmérsékletet.
  • A gyermekzár megakadályozza, hogy az óvatlan kisujjak kezelhessék a sütőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOSCH HRA334EB1 Raktáron > 5 db
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és termosztát, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
176 190 Ft

2.
Beépíthető sütő - mérete 59 × 59,4 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 65 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, 2750 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, termosztát és belső világítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
-3 %
124 390 Ft
119 690 Ft

25 termék
5,0
BOSCH HRA334EB1
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és termosztát, 1 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
176 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOTRO80
4,6
Electrolux EOD5C70BX 600 PRO SteamBake
Beépíthető sütő - mérete 59 × 59,4 × 56 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 65 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, 2750 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, termosztát és belső világítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Leárazás -3 %
119 690 Ft 124 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ELXTR056
5,0
GORENJE BCS747S34X PureSteam
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, időzítő, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás, nagyméretű grill és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
244 990 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: GORTR002
BOSCH HSG7361B1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH HSG7361B1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
597 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOTRO104
GORENJE BSA6747A04BGWI - Beépíthető sütő Típusok
4,9 14×
GORENJE BSA6747A04BGWI
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, hőérzékelő és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, ConnectLife kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Leárazás -46 %
229 000 Ft 430 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORTR079
GORENJE BSA6747A04XWI - Beépíthető sütő Típusok
4,9 14×
GORENJE BSA6747A04XWI
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, ConnectLife kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
205 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORTR080
5,0
GORENJE BSA6737ORAW
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség forrólevegős, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület, csillapított ajtózárás és belső világítás, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
205 590 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: GORTR078
BOSCH CSG7361B1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH CSG7361B1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 47 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3300 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
561 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BOTRO99
BOSCH HSG7361W1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH HSG7361W1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
598 690 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BOTRO105
BOSCH HSG7364B1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH HSG7364B1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
695 490 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: BOTRO106
3,0
GORENJE BSAX6737E08BG
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban,, A energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
195 690 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: GORTR093
BOSCH HSG7361B1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH HSG7361B1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
537 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BOTRO104
WHIRLPOOL W7 OS4 4S2 H BL
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség körkörös fűtőelem, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 3650 W teljesítmény, időzítő és gyerekzár, 1 rács a csomagban, vízzel tisztítható, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, klasszikus design, fekete kivitel
289 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: WHTR045
HAIER HWO45NM6SXB2 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO45NM6SXB2
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,6 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 34 l, felszereltség grill, körkörös fűtőelem, forrólevegős, légkeverés, oldalrácsok, 3200 W teljesítmény, időzítő, kijelző, érintéses vezérlés és belső világítás, 2 tepsi a csomagban, hOn kompatibilis, gőzzel tisztítás, A++ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
650 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HAIVT018
HAIER HWO45NM6SXB1 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO45NM6SXB1
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,4 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 34 l, felszereltség grill, alsó sütés, statikus sütés, légkeverés, oldalrácsok, 3200 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és belső világítás, 2 tepsi a csomagban, gőzzel tisztítás, A++ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
641 790 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: HAIVT007
GORENJE BSAX6747A26BG
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
211 990 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: GORTR094
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex
Beépíthető sütő - mérete 59,6 × 59,5 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hőérzékelő és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, SmartThings kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
563 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SAMTR014
4,9 14×
GORENJE BSA6747A04XWI
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, tányérmelegítő program, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, ConnectLife kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
184 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: GORTR080
BOSCH HSG7361W1 Serie 8 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH HSG7361W1 Serie 8
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, távirányítás, hibadiagnózis és mobilalkalmazás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect és Amazon Alexa kompatibilis, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
574 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BOTRO105
BOSCH HSG636XS6 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH HSG636XS6
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3600 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hőérzékelő és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, Home Connect kompatibilis, gőzzel tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
552 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: BOTR018
BOSCH HSG656XS1 - Beépíthető sütő
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH HSG656XS1
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3600 W teljesítmény, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
643 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BOTRO50
HAIER HWO45NM6SXB1 - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO45NM6SXB1
Beépíthető sütő - mérete 45,5 × 59,4 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 34 l, felszereltség grill, alsó sütés, statikus sütés, légkeverés, oldalrácsok, 3200 W teljesítmény, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és belső világítás, 2 tepsi a csomagban, gőzzel tisztítás, A++ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
577 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HAIVT007
HAIER HWO60SM6TS9BH - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO60SM6TS9BH
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 70 l, felszereltség grill, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 1 tepsi és 2 rács a csomagban, mobilalkalmazás, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat, hOn kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
556 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 06. 05.
Termékkód: HAIVT011
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG NV7B6795JAK/U3 Dual Cook Flex
Beépíthető sütő - mérete 59,6 × 59,5 × 57 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 76 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűtőrendszer, hőérzékelő és csillapított ajtózárás, Wi-Fi kapcsolat, SmartThings kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
587 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SAMTR014

Gőzsütők

gőz sütőGőzsütés, az egészséges ételek elkészítésének legmodernebb módja – gőzsütős receptek Egy új beépíthető sütő beszerzését fontolgatod? Akkor ki ne hagyd a modern sütők új irányzatát. A klasszikus sütést lassan felváltja a gőzsütés, ami egészségesebb, kényelmesebb és gyakran gyorsabb. Ha további információkat szeretnél megtudni erről a témáról, valamint...
A sütőn látható szimbólumok számos olyan funkciót jeleznek, amelyet a modern sütők kínálnak. De honnan tudjuk, hogy mit jelentenek pontosan a sütőn lévő jelek? Erre fókuszálunk jelen cikkünkben, amely segít tisztázni, hogy mit is takarnak a konkrét szimbólumok? 
A sütő tisztítása nem kell, hogy akkora fejfájás legyen, mint ahogyan az a belsejébe nézve tűnhet. Megmutatjuk, hogy kell kitisztítani a zsírt és az odaégett ételmaradékokat a sütőből anélkül, hogy a kezed belefáradna. Vegyszermentes módszert keresel a sütő...
sütőFőzünk, sütünk, szárítunk és befőzünk a sütőben A légkeveréses sütő minden háztartásban nélkülözhetetlen berendezés, és ráadásul nem csak főzésre és sütésre használható. Nagyszerű eszköz például különböző élelmiszerek szárítására vagy befőzésére egyaránt, ezért ne félj nekilátni, és kipróbálni a légkeveréses sütőkre...
Az innovatív öntisztító funkcióval rendelkező modern sütők jelentősen megkönnyítik a karbantartást, és megoldják a sütő tisztításának gyakori kérdését. Azonban többféle öntisztító funkció létezik, ezért itt egy rövid áttekintés és leírás arról, hogyan működik a...
További cikkek

Gőzsütők

A Gőzsütők kategóriában összesen 25 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gőzsütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gőzsütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gőzsütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gőzsütők vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ